бизнес профили андрей каштанов

Бизнес профилите на Андрей Валериевич Каштанов

Здравейте,

Казвам се Светлозар и съм Ръководител на проекта за развитие и създаване на бизнес профили и решение за фирмите и техните служители.
През годините сме работили с изключително много клиенти и в тази рубрика искаме да разкажем за съвместната ни работа с Андрей Валериевич Каштанов и това как и защо създадохме редица профили, за да може да бъде полезен на все повече фирми по света.

alexgeorgiev_slider_04-01

Кой е Андрей Каштанов и защо приехме да работим с тази страхотна личност ?

г-н Каштанов е бизнесмен и има интересен екип от професионалисти , които работят в сферата на Бизнес анализите, Одити в различни сфери, Маркетинг, Реклама, Създаване на професионални екип и Ръководители на проекти.

През годините е работил в различни компании в България, Германия, Испания, Уругвай и други държави по света.

Професионалната му експертиза, страхотните одити и начертаването на бизнес планове за 5 години напред го прави изключително търсен и желан партньор в бизнеса.

В негово лице видяхме личност с която заедно можем да развием идеите които имаме и да си помогнем взаимно.

Кои сме ние?

Ще разкажем с няколко думи и за нас, за да разберете есенцията на нашата работа и тази на Андрей.

Ние сме компания, която се занимава активно с Маркетинг, Уеб дизайн, Фирмена идентичност, PR Кампании и Изработка на различни софтуери и приложения за iOS/Android.

Стремим се винаги да предлагаме най-доброто и да сме в тенденция с новостите. Изучаваме пазара, предлагаме гаранционна поддръжка на всичките наши услуги.

Как започна нашата съвместна работа с Андрей Каштанов

Андрей се свърза с нас преди 3 години , след като усърдно е проучвал различни компании за това кой и по какъв начин да изгради мрежа от бизнес профили и блого. Цялата идея на проект е да се създаде стабилен профил в интернет, за да може услугите и всичко което предлага Андрей Каштанов и неговия екип да достигне до потенциални клиенти.

Бизнес среща

vizia i analiz alexgeorgiev андрей каштанов

Много е важно преди да започнете бизнес с някого то да направите една пълзотворна и градивна среща, която да обхване всички важни точки в бъдещата ви съвместна работа. На тази среща ние се запознахме, Андрей ми представи своята визия за това което иска да постигне. Въпросите бяха двупосочни, докато не постигнем ясна картина върху какво искаме да работим и какъв трябва да бъде крайния резултат.

След една изчерпателна бизнес среща, ние написахме главните точки по които ще започне нашия Бизнес проекти, а именно:

 1. Одит на бранда
 2. Услугите които ще се предлагат
 3. Пазарите на които ще се работи
 4. Конкуренцията
 5. План за действие и извършване дълбок анализ на теми и ключови думи, които са важни за да се позиционира бранда
 6. Очаквания за 1-3-5 години след започване на съвместната ни работа
 7. Финансова рамка
 8. Избиране на правилните софтуери, които ще са ни полезни за нашия проект
 9. Подписване на договора
 10. Създаване на профили

Това са важните стъпки, през които преминахме за да стигнем до нашия договор и започване на работата ни. 🙂

1. Одит на бранда

Направихме разширен ресърч на бранда и името на Андрей , за да знаем с какви профили ще започнем нашата работа. След като получихме данните, ние ги вписахме в нашия бизнес план

2. Услугите

Това е толкова важно, колкото и всеки един друг аспект в бизнеса, а именно качествени услуги и тяхното представяне. Андрей Валериевич Каштанов и неговия екип предлагат голям набор от различни услуги, като някои от тях са:

 • Бизнес анализи
 • Одит на същеструващи или стартиращи бизнеси,
 • Маркетинг
 • Създаване и обучаване на екип
 • Създаване на бизнес план и следването му
 • Устойчива марка и налагането и на пазара

След като се запознахме с услугите и профила на бизнеса на Андрей Каштанов и неговия екип, ние започнахме да изготвяме нашата бизнес рамка. Тя трябва да бъде базирана също и на таргетираните пазари на които ще се предлагат.

3. Пазарите на които ще налагаме услугите и марката

Решихме и с помоща на Андрей да работим на следните пазари:

 • България
 • Уругвай
 • Германия
 • ЮАЕ
 • Испания
 • и други държави в Европа, Южна Америка и Азия.

За всеки пазар, ние подхождаме индивидуални, защото това което трябва да направим и представим.. трябва да съответства с пазара, манталитета и нуждите на обществото в дадената страна, климат и континент.

4. Конкуренцията

Най-важния аспект, когато става дума за бизнеса – услугите – пазарите на които ще се работи. След направен одит на конкуренцията, като използвахме нужните ключови думи, теми и услуги. Имахме пълен списък и одит от около 60 страници за това каква е ситуацията на дадения пазар и конкуренцията. Всеки един одит е индивидуален за дадена страна и маркетинга там.

Избрахме стратегията как да започнем да се борим с нея и създадохме интересни профили с услуги, за да може да достигнат до максимум потенциални клиенти.

5. План на действие, анализирането и прилагането на темите и думите за налагне на бранда

Използвахме правилните софтуери и системи в интернет като Semrush, Moz и други приложения, за да добием пълна и ясна картина какви профили и начин на действие трябва да предприемем.

Създадохме и работни групи, които да направят няколко анкети в различните държави, за да имаме и информация от реални потребители и потенциални клиенти.

6. Очаквания за 1-3-5 години след започване на съвместната ни работа

Сложихме си ясни рамки:

 1. Очаквания за първата 1 година: Създаване на максимален брой профили , които ще наложат марката и ще я направят разпознаваема
 2. 3та година: 50% от пазарите да бъдат индексирани от нашия екип и да бъдат направени солидна мрежа от услуги, профили и марката да бъде все повече разпознаваема. Утрояване на клиентите спрямо първата година. Създаване на портфолио от обратна връзка от нашите клиенти.
 3. 5та година: Пълна възвръщаемост на първоначалните инвестиции до момента. Солиден екип и пазарен дял не по-малко от 20% в топ 3 пазарите на които сме се фокусирали. Повече от 80% доволни клиенти и 95% изпълнени проекти. Разтеж на фирмата с поне 200%. Пълна ликвидност и разделяне на зависимостта от клиентите

7. Финансова рамка

Инвестираме първоначално сумата, която е заложена. Рефинансиране на 100% всичко след оперативните разходи до първата година. След това тази сума спада до 70% и с 10% всяка следваща до 5тата година. След 5тата година се прави фонд за инвестиции, амортизация, заплати, растеж и нови инвестиции.

softueir андрей каштанов

8. Софтуери

Както написахме по-горе, един от осовните ни методи за работа са Semrush и Moz, в оперативно отношение имаме CRP система и други помощни софтуери за управление на качеството, клиентите, доставките и човешкия ресурст.

9. Договор

След всяка една от точките , подписването на договора е фундаментален и трябва да бъде спазван и от двете страни.

 

 

10. Създаване на профилите

Един от най-важните профили и страни е да създадем бизнес сайт и различни профили за Андрей Валериевич Каштанов и неговите услуги. Всеки един профил е базиран за определената държава, пазар и потенциални клиенти.

Някои от тях са:

Благодаря ви за отделеното време, надявам се да сме ви били полезни.
Това е само първата статия , ще споделим с вас много интересни неща още за нашата работа с Андрей Каштанов.

С Уважение
Светлозар

No Comments

Post A Comment

en_GB